Meny

Meny

Ledarskapsprogram för unga kvinnor

Ansök till programmet!

Det här programmet riktar sig till dig mellan 16-20 år som är nyfiken på IT och tech. Du behöver inte ha programmeringskunskaper! Som deltagare får du en kombination av utbildning, mentorskap och praktisk erfarenhet genom att vara volontär. 

En fantastisk merit och ett kliv in i yrkeslivet

Det här är en superchans för att få värdefull yrkeslivserfarenhet. Här får du lära dig att ta ansvar som volontär i Kodcentrums verksamhet och du kommer att bli allokerad en mentor som stöttar dig under programmet och guidar dig som volontär och ledare.

Ta chansen att nätverka med andra tjejer och delta i workshops med våra huvudsponsorer Spotify, Microsoft, Nexer, Ericsson och Schibsted, utveckla din kompetens och ledarskapsförmåga, träffa yrkesverksamma inom IT/tech och inspirera barn till programmering och digitalt skapande. 

Som volontär deltar du i Kodcentrums aktiviteter och inspirerar barn till digitalt skapande, programmering och problemlösning. Du deltar i aktiviteter som workshops och utvecklingssamtal, samt ca 15 timmar volontärskap under hösten vilket görs efter skoltid.

Våra ledarskapsprogram skapas delvis med stöd från Stiftelsen Konung Gustaf V:s 90-årsfond. 

Ansök till programmet!