Meny

Meny

Utlysning Kodcentrums årsmöte

Blogginlägg

Foto: Sophie Johansson, Claremont, Stadshushacket

Inbjudan

Det har blivit dags för Kodcentrums årsmöte, som detta år kommer hållas lördagen den 28 april kl 13 på Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57C, i Stockholm.

Kodcentrums årsmöte är ett tillfälle då engagerade medlemmar samlas för att diskutera föreningens framtid. Vi i styrelsen och på kansliet hälsar alla våra medlemmar varmt välkomna till 2018 års årsmöte och ser fram emot ett härligt möte med er alla! 

Fr o m detta årsmöte har alla enskilda medlemmar förslags-, röst-, och yttranderätt, då vi förra årets beslutade om att ta bort lokalavdelningarna och det ombudsförfarande som då gällde.

Sista anmälningsdag för ditt deltagande är 2018-04-16. Anmälan görs till info@kodcentrum.seSkriv "anmälan årsmöte" i ämnesraden.

Dagordning
Dagordning för mötet finns här.

Förslag till valberedningen

Kodcentrums valberedning tar gärna emot rekommendationer på lämpliga kandidater till styrelsen. Maila till valberedningen@kodcentrum.se senast 2018-03-30.

Valberedningen består av:

  • Hannah Pettersson
  • David Lindvall
  • Fredrik Lundgren

Inlämnande av motioner till årsmötet
Till årsmötet kan medlemmar lämna in motioner för behandling. Senaste datum för detta är 2018-04-07 och de ska skickas till ordförande Marie Welin på marie@kodcentrum.se.

Propositioner från styrelsen till årsmötet 

Styrelsen fick i uppdrag på årsmötet 2017 att se över ändamålsparagrafen i Kodcentrums stadgar och ta fram en valberedningsinstruktion. Styrelsen har därmed inkommit med två propositioner till årsmötet.

Vid frågor vänligen kontakta ordförande Marie Welin på marie@kodcentrum.se.

Än en gång, hjärtligt välkomna till Kodcentrums årsmöte 2018!

/Kodcentrums styrelse genom ordförande Marie Welin