Meny

Meny

Välkommen Eva

Blogginlägg

Vi vill välkomna vår nya kollega, Eva, till team mötesplatser. För Eva är det viktigt att jobba med något som är meningsfullt där hon kan vara med och bidra till ett mer jämlikt samhälle.

- Att som projektledare för Kodcentrums mötesplatser få vara med och skapa förutsättningar för möten mellan näringsliv, skola, IT- och tech, volontärer och barn känns både meningsfullt och utvecklande, säger Eva.

Eva kommer från en minst sagt spännande bakgrund med erfarenheter som kommer att vara mycket användbara i hennes nya roll. Hon har en bred akademisk bakgrund inom psykologi, kvalitets- och ledarskapsutveckling samt systemutveckling. Eva har dessutom ett stort intresse för att effektivisera arbetssätt och stresshantering, vilket kommer att vara en mycket värdefull tillgång för Kodcentrum under de intensiva kodstugeperioderna under vår och höst.

- Det känns jätteroligt att stärka vårt team på kansliet med Eva som bidrar med erfarenhet av integrationsarbete, att matcha kompetens till behov på arbetsmarknaden och hennes bakgrund inom IT och systemutveckling, säger generalsekreterare Disa Jernudd.

Då Eva tidigare har arbetat som systemutvecklare har hon en god insikt i vad som krävs för att kodstugan ska fungera på bästa sätt. Och hennes erfarenhet som personlig coach, där hon de senaste åren har coachat arbetssökande och nyanlända till studier eller arbete, och eget ideellt engagemang, kommer att komma sig väl till pass vid rekrytering av volontärer.

-  Jag ser fram emot att träffa barn, volontärer, skolor och näringsliv och att vara delaktig i att skapa förutsättningar för möten de emellan tillsammans med mina kollegor på Kodcentrum. 

Välkommen Eva, vi är så glada att du är på plats!