Meny

Meny

Advisory board

En viktig del av utvecklingsarbetet av Kodcentrums verksamhet och innehållet på Kodboken.se är vårt Advisory board med fem medlemmar. De fungerar som kansliets bollplank inom innehåll och utformning samt testning av material och idégenerering.

Advisory board bidrar även med eget skapat material för Kodboken.se, i form av skrivna recensioner av digitala verktyg de testat och vill tipsa andra unga läsare om. Advisory board bjuds in till evenemang i Kodcentrums regi, såsom hackathons för barn förlagda på IT-företag, där medlemmarna kan bidra med att inspirera och stötta andra barn som nybörjare inom programmering och digitalt skapande.

Är du intresserad av att vara med i vårt Advisory board?

Anmäl dig här.

Advisory board medlemmar


LOUVA MOLIN

Louva, 13 år, gillar digitalt skapande och programmering . Hon gillar programmering och digitalt skapande därför att det finns oändliga möjligheter. Främst programmerar hon i Scratch och ritar i Clip studio paintPå sin fritid fäktas hon med värja och ritar gärna också för hand. Naturligtvis spelar Louva TV-spel, som t.ex. Overwatch och Minecraft. 

 

 

MALTE WALDÉN

Det här är Malte, 13 år. Han gillar programmering för att han gillar datorer och spel, som är byggda på programmering. Han gillar också tennis, spel, bild(måla/rita) och piano! Maltes favoriträtt är sushi.

 

 

MIREYA ANDERHAG

Det här är Mireya, 13 år. På fritiden gillar hon att spela piano och hålla på med datorn. Mireya drömmer om att bli spelutvecklare när hon blir stor eftersom hon älskar att använda fantasin och att vara kreativ!

TOVA JONSSON

Tova, 12 år programmerar i Scratch när hon vill skapa med kod. Det bästa med programmering tycker hon är att man får vara kreativ och kan skapa vad som helst. Hennes favoritspel är Minecraft och när Tova inte kodar skriver hon böcker, läser eller är med sina kaniner.

 

RICARDO AGUIRRE

12-åriga Ricardo är ny medlem i Advisory board. Han har under våren deltagit under en  termin i Kodcentrums kodstuga på Spotify i Stockholm. Ricardo gillar att programmera i Scratch.