Meny

Meny

Kontakt

Kodcentrum

Norrsken House
Fack 44
Birger Jarlsgatan 57C
113 56 Stockholm

info@kodcentrum.se

 

 • Ronnie Schmidt
  Generalsekreterare

  Ronnie brinner för entreprenörskap och har en bakgrund inom musikindustrin där han under flera år drivit ett flertal egna företag inom främst PR och kommunikation. Han har även arbetat som regionschef och kommunikationschef på den ideella organisationen Reach for Change och arbetade innan dess som marknadschef på MTG Radio (RIX FM och Bandit Rock).

 • Gayathri Mudigonda
  Projektledare kodstugor & volontärer

  Gayathri är nationalekonom med praktisk erfarenhet av ekonomi, administration, projekt- och utbildningskoordination. Genom Sidas Minor Field Study har hon genomfört fältstudier i Tanzania och hon har haft uppdrag för Läkare Utan Gränser bl.a. i Guinea. Gayathri kommer senast från Live Nation i rollen som Executive Assistant till Chairman of International Music och Senior Head Promoter. Hon sitter i valberedningen för Clowner Utan Gränser och Mattecentrum.

 • Lisa Söderlund
  Projektledare pedagogik & kommunikation

  Lisa är mediepedagog med som vill inspirera barn och unga till kreativt skapande med digital teknik. Hon är utbildad inom pedagogik och medieteknik samt med en fil kand i etnologi från Stockholms universitet. Lisa kommer senast från Tekniska museet där hon bl.a ansvarat för samskapande med målgruppen barn och unga, som ihop med interaktionsdesigners, mjukvaruutvecklare och forskare utvecklat helt nya interaktiva upplevelser till museets storsatsning MegaMind.

 • Jessica Berglund
  Projektledare

  Jessica är medieproducent och projektledare som bygger broar mellan teknik, samhälle, näringsliv och skola. Hon kommer senast från Tekniska museets storsatsning MegaMind där hon var delprojektledare för utveckling av digitalt innehåll, med tidigare erfarenhet av dokumentär film- och medieproduktion och som internationell projektsäljare för svensk visualiseringsmjukvara. Jessica är utbildad inom Kultur, Samhälle och Mediagestaltning vid Linköpings Universitet med fokus på teknik, kultur och vetenskapsförmedling.