Meny

Meny

Kontakt

Kodcentrum

Norrsken House
Fack 44
Birger Jarlsgatan 57C
113 56 Stockholm

info@kodcentrum.se

Du hittar oss på Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter.

 • Marie Welin
  Arbetande ordförande

  Marie har arbetat som auktoriserad revisor och är civilekonom med lång erfarenhet av revision och rådgivning för ideella föreningar och stiftelser. Som ansvarig för PwCs revisions- och rådgivningstjänster till Ideell sektor har Marie bland annat drivit seminariedagen Ideellt Forum och varit huvudansvarig partner för PwCs samhällsengagemang. 

 • Lisa Söderlund
  Projektledare Pedagogik och skola

  Lisa är mediepedagog som vill inspirera barn och unga till kreativt skapande med digital teknik. Hon är utbildad inom pedagogik och medieteknik samt med en fil kand i etnologi från Stockholms universitet. Lisa kommer senast från Tekniska museet där hon bl.a ansvarat för samskapande med barn och unga ihop med interaktionsdesigners, mjukvaruutvecklare och forskare för att utveckla nya interaktiva upplevelser till museets storsatsning MegaMind.

 • Jessica Berglund
  Projektledare Kodboken.se

  Jessica är medieproducent och projektledare som bygger broar mellan teknik, samhälle, näringsliv och skola. Hon kommer senast från Tekniska museets storsatsning MegaMind där hon var delprojektledare för utveckling av digitalt innehåll, med tidigare erfarenhet av dokumentär film- och medieproduktion och som internationell projektsäljare för svensk visualiseringsmjukvara. Jessica är utbildad inom Kultur, Samhälle och Mediagestaltning vid Linköpings Universitet med fokus på teknik, kultur och vetenskapsförmedling.

 • Stina Arnby
  Projektledare Mötesplatser

  Stina är projektledare och processfantast med det digitalas oändliga potential nära hjärtat. Utbildad på Stockholm Universitet och Hyper Island med ett stort intresse för gruppdynamik och framtidsteknikens samhällsförbättrande potential. Med sin bakgrund som projektledare, kommunikatör och varumärkesansvarig inom internationella non-profit organisationer och som gruppledare för barn inom sport och kultur vill hon driva hållbara initiativ för demokratisk och jämlik samhällsutveckling.

 • Katharina Metsis
  Projektledare Mötesplatser

  Katharina har tidigare studerat lingvistik, internationella relationer och kommunikation. Projektkoordineringen kallade på henne under Stockholms Filmfestival och hon ser fram emot att fortsätta utvecklas inom rollen och skapa långvariga relationer mellan näringsliv, offentlig sektor och ideella organisationer. 

 • Sanna Filipsson
  Kommunikatör

  Sanna är en kommunikatör med ett stort intresse för nytänkande kommunikation och digitala verktyg. Hon kommer senast från elektronikbranschen där hon arbetat som Online Marketing Manager och Category Manager sedan 2011. Sanna fascineras av krafterna bakom volontärt engagemang och brinner för jämställdhetsfrågor. Med lång erfarenhet av ideellt engagemang känns klivet in i ideell sektor som ett självklart steg.