Meny

Meny

Kontakt

Kodcentrum

Norrsken House
Fack 44
Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm

info@kodcentrum.se

 

 • Emelie Dahlström
  Generalsekreterare

  Emelie är statsvetare, social entreprenör och medgrundare av Sveriges första klädbibliotek Lånegarderoben. Hon har en pol mag-examen från Uppsala universitet och är särskilt intresserade av digitaliseringens effekter på samhället ur ett demokratiperspektiv. Emelie kommer senast från Svenska PostkodStiftelsen där hon jobbade som projektledare för såväl nationella som internationella projekt inom människors levnadsvillkor, natur och miljö.

 • Michaela de Verdier
  Projektledare kodstugor & volontärer

  Michaela har en kandidatexamen i ekonomi och organisation från Lunds universitet och en magisterexamen i journalistik från Uppsala universitet. Hon har senast arbetat som volontärsamordnare på stiftelsen Berättarministeriet som driver skrivarverkstäder för barn, där hon bland annat utbildade och koordinerade volontärer och kvalitetssäkrade verksamheten i skrivarverkstaden i Husby. Dessförinnan har hon bland annat arbetat med ensamkommande flyktingungdomar, som journalist samt med att genomföra undersökningar och skriva rapporter för ideella organisationer som Fair Action och Fair Trade South Africa.

 • Lisa Söderlund
  Projektledare pedagogik & kommunikation

  Lisa är mediepedagog med som vill inspirera barn och unga till kreativt skapande med digital teknik. Hon är utbildad inom pedagogik och medieteknik samt med en fil kand i etnologi från Stockholms universitet. Lisa kommer senast från Tekniska museet där hon bl.a ansvarat för samskapande med målgruppen barn och unga, som ihop med interaktionsdesigners, mjukvaruutvecklare och forskare utvecklat helt nya interaktiva upplevelser till museets storsatsning MegaMind.

 • Jessica Berglund
  Projektledare

  Jessica är medieproducent och projektledare som bygger broar mellan teknik, samhälle, näringsliv och skola. Hon kommer senast från Tekniska museets storsatsning MegaMind där hon var delprojektledare för utveckling av digitalt innehåll, med tidigare erfarenhet av dokumentär film- och medieproduktion och som internationell projektsäljare för svensk visualiseringsmjukvara. Jessica är utbildad inom Kultur, Samhälle och Mediagestaltning vid Linköpings Universitet med fokus på teknik, kultur och vetenskapsförmedling.

 • Gayathri Mudigonda
  Projektledare kodstugor & volontärer - föräldraledig

  Gayathri är nationalekonom med praktisk erfarenhet av ekonomi, administration, projekt- och utbildningskoordination. Genom Sidas Minor Field Study har hon genomfört fältstudier i Tanzania och hon har haft uppdrag för Läkare Utan Gränser bl.a. i Guinea. Gayathri kommer senast från Live Nation i rollen som Executive Assistant till Chairman of International Music och Senior Head Promoter. Hon sitter i valberedningen för Clowner Utan Gränser och Mattecentrum.

  Gayathri är föräldraledig fram till september 2017. Vänd dig till michaela@kodcentrum.se om du har några frågor.