WirelessCar - ny stödpartner hos Kodcentrum 

Det svenska företaget WirelessCar, som utvecklar digitala lösningar för fordon, går 2024 in som ny stödpartner till Kodcentrum. 


Med sitt engagemang för hållbarhet och framåtblickande teknik kan WirelessCar även axla rollen som inspiratörer och hjälpa Kodcentrum att visa barnen hur stor påverkan programmering har i dagens samhälle.

Henrik Utter, Elin Engkvist, WirelessCar, Sabin Johansson, Kodcentrum

Kodcentrum verkar för att ge alla barn förutsättningar att lära sig programmering och digitalt skapande och kan tack vare stödet och engagemanget från WirelessCar nå ut till fler, berättar Kristina Bjerka, generalsekreterare, Kodcentrum. 

Kodcentrums arbete är inte bara viktigt för oss för att säkra framtida kollegor, men också för att bidra till ett bättre och mer inkluderande samhälle genom att göra det vi gör bäst, dela kunskap om hur digitala tjänster och kodning kan göra skillnad”
— Elin Engkvist, Head of Internal Communications & Sustainability, WirelessCar.

Kodcentrum verkar för att ge alla barnen möjligheten, självförtroendet och förmågan att skapa med kod. Vi arbetar även för att bredda bilden av vem som kan programmera, i syfte att skapa en mer jämställd och diversifierad bransch. Genom sponsorer och stödpartners kan vi fortsätta erbjuda kostnadsfria kodaktiviteter för barn.

Föregående
Föregående

Kodkalas i Västerås! 

Nästa
Nästa

Att möta effekterna av sina sponsorssatsningar